Faci's client

Accedeixi a un món de serveis mèdics amb els que vostè i els seus podran estar tranquils.

Assegurances de Salut

Especialidades

Assegurances de Salut

Salutmedic

Li oferim cinc modalitats de contratació d'assistència mèdica a la mida de les seves necessitats.

Podrà accedir al nostre quadre mèdic amb més de 400 centres mèdics i 40.000 especialistas i professionals sanitaris, amb una targeta magnètica.

I, a més, gaudirà d'excel·lents serveis: orientació mèdica telefònica 24 hores, segona opinió mèdica internacional, assistència sanitària en viatge, etc.

 1. Accesmedic
  Ofereix una assistència mèdica ambulatòria d'alta qualitat constituïda per un ampli quadre facultatiu i de serveis que inclou tots els serveis mèdics, especialistes y mitjans de diagnòstic.
 2. Clinimedic
  Ofereix una cobertura mèdica en els nostres centres concertats en cas d'intervenció quirúrgica o hospitalització i mitjans de diagnòstic.
 3. Clinimedic plus
  Ofereix una cobertura mèdica en els nostres centres concertats en cas d'intervenció quirúrgica o hospitalització i mitjans de diagnòstic.
  A més, ofereix la possibilitat de visites a metges i especialistes a preus especials.
 4. Completmedic
  Ofereix una assistència mèdica integral d'alta qualitat constituïda per un ampli quadre facultatiu, hospitalari i de serveis que inclou tots els serveis mèdics, especialistes, mitjans de diagnòstic i els millors centres hospitalaris.
 5. Completmedic plus
  Ofereix una assistencia mèdica integral d'alta qualitat constituïda per un ampli quadre facultatiu, hospitalari i de serveis que inclou tots els serveis mèdics, especialistes, mitjans de diagnòstic i els millors centres hospitalaris.
  A més, ofereix la possibilitat de reembossament de despeses en pediatria, ginecologia i farmàcia amb un límit anual.
 6. Universalmedic
  Ofereix lliure elecció de metge i/o centre en tot el món mitjançant el reembossament de despeses.

Dentalmedic

Assegurança bucodental que ofereix nombroses cures i tractaments per a la solució i prevenció dels problemes dentals. Des de 9,05 €/mes!